Az etikus, tartalmas és gazdag vállalkozói élet elérhető.

A Szemléletváltóban megtanulhatod, hogyan.

Te hol tartasz a vállalkozó evolúciójában?

Töltsd ki INGYENES tesztünket 3 perc alatt, és tudd meg, hogy a vállalkozói evolúció hányadik szintjén állsz, és milyen kézifék(ek) tartják vissza a céged a növekedéstől!

Már több mint 400-an kitöltötték.

Nem azért lettél vállalkozó, hogy  napi 14-16 órában csak tüzet olts a cégedben.

Azért alapítottál céget, hogy azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz, mindezt olyan jólétben, ami alkalmazottként csaknem lehetetlen, nem igaz?

Mi lenne, ha kiszállnál végre a mókuskerékből, és a tűzoltás helyett inkább a vállakozásod fejlesztésével foglalkoznál?

Egy cég semmit sem ér, ha a tulajdonosa BOLDOGTALAN.

Pénzért ne vegyél infarktust, inkább tanulj olyanoktól, akik előtted járnak, hogy a céged önállóan is megálljon a lábán!

Jelentkezz Szemléletváltó tagnak, fejlődj, és élj egy szabadabb vállalkozói életet!

Biros Levente,

a Szemléletváltó megálmodója

„A Szemléletváltó program abból indult, hogy 2009-ben, amikor mínusz 40 millióban voltam, és éjszakákat remegtem át, megfogadtam: ha egyszer ebből kimászok, nem hagyom, hogy mások ugyanazokat a hibákat kövessék el, amelyeket én elkövettem.

A célom az, hogy példát mutassak a magyar vállalkozóknak egy etikus, magánéletben is tartalmas, színes, gazdag vállalkozói élethez.”

Levente munkásságát 2018-ban az év vállalkozója díjjal ismerték el, melyet Varga Mihály pénzügyminisztertől vehetett át.

  Mitől egyedülálló a Szemléletváltó program?

  „A Szemléletváltó nem egy elméleti, amerikai franchise módszer hazai adaptációja. Szerintem nincs is elődje vagy ehhez hasonló. A program abból fakad, hogy imádok adni, segíteni, és rájöttem, hogy legtöbbet a vállalkozókért tudok tenni úgy, hogy nem halat adok nekik, hanem megtanítom őket halászni. 

  Mindezt szigorúan csak a saját tapasztalataimból merítve teszem bármilyen vallási vagy felekezeti ráhatás nélkül, hisz se én, se a Szemléletváltó program nem tagja ilyen szervezeteknek. 

  Fontos, hogy nemcsak a sikereimből táplálkozom, hanem abból a rengeteg hibából, tévedésből is, amit vétettem az életemben, cégemben.

  A Szemléletváltót nem pénzért csinálom, nem ebből akarok megélni, de nem is adjuk ingyen, mert megtanultam, hogy az ingyen adott tudást nem veszik annyira komolyan az emberek. Én sem. A fejlődésért áldozatot kell hozni. 

  Nem csak a vállalkozásodról tudunk beszélgetni, hisz az én specialitásom az, hogy a dolgok mögé nézek. Tehát ha van egy kihívásod, elakadásod, egyet hátrébb lépünk, és így vizsgáljuk meg azt közösen. 

  Én nem vagyok profi coach. Én Biros Levente vagyok, egy sokat tapasztalt 50+-os vállalkozó, aki a fejébe vette, hogy jobbá teszi a hazáját és a magyar vállalkozók életét.”

  A KAPCSOLATRENDSZERED mindig is kulcsfontosságú tényezője lesz a sikerednek, hiszen annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd!

  Gyere, és légy része az ország egyik legcéltudatosabb vállalkozói közösségének!

  Neked való a Szemléletváltó tagság?

  A Szemléletváltó Neked való, ha…

   

  • nyitott vagy a fejlődésre és áldozatot is hozol érte;
  • szeretnél olyan életet, ahol a munka és a magánélet egyensúlyban van;
  • mersz őszinte lenni önmagadhoz;
  • ha csak a nyertes-nyertes helyzeteket keresed.

  A Szemléletváltó nem Neked való, ha…

   

  • szerinted ebben az országban nem lehet tisztességesen vállalkozni;
  • szerinted az a jó vállalkozó, aki mindig megoldja okosba’;
  • szerinted a vállalkozás csak szerencse és helyezkedés kérdése;
  • szerinted a cégben alkalmazottak és nem kollégák, munkatársak dolgoznak. 

  a tagok értékelése

  közösségi tag

  óta

  „Azért éri meg csatlakozni a Szemléletváltóba, mert itt egy helyen megkapsz minden olyan segítséget, ami egy cégvezetőnek szükséges ahhoz, hogy sikerre vigye a vállalkozását, mindezt bevált módszerekkel, hiteles forrásból, olyanoktól, akik már megcsinálták.”

  Kovács Zsolt Milán, Főkönyvguru

  Nézd meg, másoknak mi a véleménye a Szemléletváltóról!

  Pörzsölt Mónika és Boros Lajos

  PinX
  Online Business Management

  „Kiváló ötleteket kaptunk tőled a fejős tehénre, mert mi ott akadtunk el, hogy ha felhozzuk a luxus szintre azt, ami most az alap, akkor mi legyen az alap szolgáltatásunk. Tök jól áthelyezted a reflektorokat, és más megvilágításba helyezted a képességeinket. Azóta folyamatosan esnek le a tantuszok, hogy »Ezt is lehet, azt is meg tudjuk csinálni!«”

  Schumann László

  Schumann Bútoralkatrészbolt

  Ez a program más nézőpontból mutatta meg a vállalkozásom lehetőségeit. Ahhoz, hogy én is lássam ezeket a lehetőségeket, szemléletet kellett váltanom. De ez pont erről szól. Eddig 3 lehetőségen gondolkoztam, de valójában több is volt, csak azokat nem láttam (eddig). Ezen felül egy nagyon jó csapat és egy szuper vezető az, aki ott van velem, így nem vagyok egyedül.” 

  Kovács Zsolt Milán

  Főkönyvguru

  Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, mielőtt megismertem Leventét. A meghozatal ment egyedül, viszont, hogy meg is lépjem és ne halogassam tovább, Levente nélkül, akkor biztos, hogy nem ment volna. Azon kívül, hogy erőt kaptam, rengeteg tanáccsal látott el. A Szemléletváltón több új barátot szereztem, akik hasonlóan gondolkodnak, mintha ezer éve ismernénk egymást. Itt nem félek a visszajelzéstől, és örülök, ha ők tudják meg először, ha jó dolog történt velünk.”

  Gyurátz László

  Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.

  Vannak az életben és a munkában társaink, de a vállalkozásunk vezetésében egyedül vagyunk. Ennek a magánynak a terhét veszi le a közös gondolkodás és 5letelés, melyben hasonló cipőben járó »kollégákkal« oszthatjuk meg a tapasztalatunkat, és kérhetjük ki véleményüket.

  Zsófi János

  Zsófi Team Kft.

  „Amikor már azt hiszed, mindent tudsz, amit meg nem, az úgy gondolod, nem is fontos, na akkor egy ilyen szuper csapatban rájössz, hogy mennyi mindent nem tudsz, de itt mersz »butának« tűnő kérdéseket feltenni, mert a csapat segít.”

  Király Maja

  Mayart

  A Szemléletváltó program mindenképpen pozitív.  Aki kicsit is nyitott a változására, annak a Szemléletváltó hétvége pl. akkor is lökés, ha »csak ül rajta az ember résztvevőként«. A kedvencem a más szemszögből kapott gondolatok, ötletek, bátorítások. Levente egyéni mentor találkozói is izgalmasak, illetve jól esőek a dicséretek bezsebelései a találkozók, egyeztetések alkalmával – lehetőséged ad az oda-vissza csatolásra.” 

  A Szemléletváltó közösségi tagság első lépése az, hogy megismered azokat a vállalkozói szemléletváltásokat, amiken Levente és a közösség (400+ fő) többi tagja is végigment.

  Miért érdemes megismerni Levente történetét?

  Azért, hogy megismerd az utat, amely a mínusz negyven milliótól az évi közel 4 milliárdos árbevételig vezetett

  Levente nem mindennapi története bemutatja, hogy a SZEMLÉLETVÁLTÁS a leglelhetetlenebb helyzetekből is kiutat mutat, és inspirál, hogy Te is elkezdd fejleszteni magadat.

  Azért, hogy Te már ne kövesd el ezeket a hibákat

   

  Könyvében Levente leplezetlenül mesél a legnagyobb ballépéseiről, így Te anélkül tanulhatsz belőlük, hogy elkövetnéd őket

  Azért, hogy megfelelő kiindulási alapot kapj ahhoz, hogy magadat és a vállalkozásodat is jobbá tedd


  Levente mögött több mint 20 év vállalkozói lét áll. Ez idő alatt felbecsülhetetlen értékű vállalkozói tapasztalatot gyűjtött, melyet most Veled is megoszt.

  Azért, hogy a homlokodra csapj, és észrevedd, min kell változtatnod a cégedben

  Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amivel a csődközeli cégből közel négymilliárdos árbevételű, önműködő, rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni

  Azért, hogy új lendületet, inspirációt meríthess belőle

  Levente könyve motivációként szolgálhat, hogy kilépj a mókuskerékből, és egy egészen új szemlélettel kezdj bele a szabad vállalkozói életed megszervezésébe!

  Azért, hogy Levente példájából tanulva megtalálhasd a vállalkozói szabadságot

  Nem azért lettél vállalkozó, hogy napi 10-12 órában csak tüzet olts a cégedben. Levente most már mindössze havonta 1 napot jár be dolgozni, a cége pedig így is rendkívül nyereségesen működik.

  Nézz bele, mi az a Szemléletváltó:

  A csatlakozáshoz az alábbi két út közül választhatsz:

  Nézd meg, másoknak mi a véleménye a Meglökő napról!

  A vállalkozók gyakran érzik úgy, hogy egyedül vannak a problémáikkal. De ennek nem kellene így lennie!

  Jelentkezz Szemléletváltó tagnak, és a többi fejlődni akaró vállalkozó között megszűnik a vállalkozói  magányod! 

  Félreértések és kifogások, amelyek gyakran felmerülnek:

   

  „Már most is éjt nappallá téve dolgozom, nem szeretnék még több munkát a nyakamba venni!”

  Pont emiatt kell csatlakoznod a Szemléletváltóhoz, hiszen itt épp azt tanulhatod meg, hogyan vonulhatsz hátrébb a cégedből, hogy végül az nélküled is működhessen, és te már csak tanácsadója lehess a vállalkozásodnak. Levente valódi bepillantást ad önműködő cégének színfalai mögé, és megmutatja Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet nemcsak mese habbal, hanem valóság, ráadásul bárki számára elérhető.

  „Biztos, hogy a saját vállalkozásomban is alkalmazhatom majd az itt megszerzett tudást?”

  Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

  „Ki sem látszom a munkából, tulajdonképpen kiesik egy napom, ha eljövök.”

  Biztosan el tudsz szabadulni egyetlen napra, hogy aztán a tréningen megszerzett tudással végleg kiszabadulj a céged mókuskerekéből. Tekints úgy erre a napra mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

  „Voltam már néhány marketinges rendezvényen, mindegyik sokat ígért – de végül mindig csalódnom kellett.”

  Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a tréningen unalmas elméletek helyett olyan gyakorlatba építhető tudást kapsz, amilyet eddig még soha. Biros Levente, egy majdnem 4 milliárdos forgalmú hazai cég alapítója meséli el saját felismeréseit, tanulságait, és megosztja Veled a sikere titkát.

  „Egyszemélyes kisvállalkozásom van, és úgy érzem, ez a program inkább a nagyoknak szól.”

  Levente már kitaposta előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégei élettörténetéről mesél, olyan bevált és kipróbált módszereket mutat be, melyek a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy jól menő cég hatékonyságával felruházni.

  Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

  Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!