Az etikus, tartalmas és gazdag vállalkozói élet elérhető.
A Szemléletváltóban megtanulhatod, hogyan.

Biros Levente: Szemléletváltásaim

Az első 50 év 4 milliárdos tanulságai

170+ percnyi exkluzív online videókönyv

Miért érdemes meghallgatni Levente történetét?

s

Azért, hogy Te már ne kövesd el ezeket a hibákat

Szemléletváltásaim című online videókönyvében Levente leplezetlenül mesél a legnagyobb ballépéseiről, és arról, hogyan jutott a vállalkozása mínusz negyvenmillióig, majd hogyan állt fel belőle, és kapta meg 2018-ban az év vállalkozója díjat.

Azért, hogy a hallgatása közben a homlokodra csapj, és észrevedd, min kell változtatnod a cégedben

Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amivel a csődközeli cégből közel négymilliárdos árbevételű, önműködő, rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni úgy, hogy mostmár csak 2 hetente 1 napot jár be dolgozni.

Azért, hogy új lendületet, inspirációt kapj a vállalkozásban

Nem azért lettél vállalkozó, hogy  napi 10-12 órában csak tüzet olts a cégedben. Nem lenne jó a szabadság minden területét élvezni, legyen az anyagi, lelki, gondolati vagy akár az életvitellel kapcsolatos? Szállj ki a mókuskerékből, és tegyél a vállalkozói szabadságodért! Levente történetét végignézve ismét új lendülettel kezdhetsz bele a szabad vállalkozói élet megszervezésébe.

Nézz bele, mielőtt döntenél:

Levente története alapmű minden olyan vállalkozónak,
aki számára a gondolkodásmód formálása fontos az életében

Milyen előnyei vannak, ha meghallgatod Biros Levente tanulságai?

 

 • Hallgatása közben számos „AHA” élményben lesz részed, ami által rögtön észre fogod venni, min kell változtatnod a cégedben
 • Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amivel egy önműködő és rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni úgy, hogy mostmár csak 2 hetente 1 napot jár be dolgozni.
 • Lendületet és inspirációt kapsz a stresszmentes vállalkozói élethez
 • A Szemléletváltásaim bármikor, bárhol kényelmesen nézhető videókat tartalmaz, ajándék podcast verzióval, hogy akár autóban, sportolás vagy főzés közben is kényelmesen meg tudd hallgatni

bruttó 4.990 Ft

Mi az a Szemléletváltó közösség,
és miért éri meg taggá válni?

„A Szemléletváltó program abból indult, hogy 2009-ben, amikor mínusz 40 millióban voltam, és éjszakákat remegtem át, megfogadtam: ha egyszer ebből kimászok, nem hagyom, hogy mások ugyanazokat a hibákat kövessék el, amelyeket én elkövettem.

A célom az, hogy példát mutassak a magyar vállalkozóknak egy etikus, magánéletben is tartalmas, színes, gazdag vállalkozói élethez.

A Szemléletváltót nem pénzért csinálom, nem ebből akarok megélni, de nem is adjuk ingyen, mert megtanultam, hogy az ingyen adott tudást nem veszik annyira komolyan az emberek. Én sem. A fejlődésért áldozatot kell hozni. 

A Szemléletváltó program abból fakad, hogy imádok adni, segíteni, és rájöttem, hogy legtöbbet úgy tudok a vállalkozókért tenni, ha nem halat adok nekik, hanem megtanítom őket halászni. 

Én nem vagyok profi coach. Én Biros Levente vagyok, egy sokat tapasztalt 50+-os vállalkozó, aki a fejébe vette, hogy jobbá teszi a hazáját és a magyar vállalkozók életét.”
Biros Levente

a tagok értékelése

közösségi tag

óta

„Azért éri meg csatlakozni a Szemléletváltóba, mert itt egy helyen megkapsz minden olyan segítséget, ami egy cégvezetőnek szükséges ahhoz, hogy sikerre vigye a vállalkozását, mindezt bevált módszerekkel, hiteles forrásból, olyanoktól, akik már megcsinálták.”

Kovács Zsolt Milán, Főkönyvguru

A Szemléletváltó közösséghez való csatlakozás első lépése, hogy megismerd azokat a vállalkozói szemléletváltásokat, amiken Levente és a közösség (300+ fő) többi tagja is végigment.

Válassz az alábbi csomagok közül:

Nézd meg, másoknak mi a véleménye a Szemléletváltóról!

Pörzsölt Mónika és Boros Lajos

PinX
Online Business Management

„Kiváló ötleteket kaptunk tőled a fejős tehénre, mert mi ott akadtunk el, hogy ha felhozzuk a luxus szintre azt, ami most az alap, akkor mi legyen az alap szolgáltatásunk. Tök jól áthelyezted a reflektorokat, és más megvilágításba helyezted a képességeinket. Azóta folyamatosan esnek le a tantuszok, hogy »Ezt is lehet, azt is meg tudjuk csinálni!«”

Schumann László

Schumann Bútoralkatrészbolt

Ez a program más nézőpontból mutatta meg a vállalkozásom lehetőségeit. Ahhoz, hogy én is lássam ezeket a lehetőségeket, szemléletet kellett váltanom. De ez pont erről szól. Eddig 3 lehetőségen gondolkoztam, de valójában több is volt, csak azokat nem láttam (eddig). Ezen felül egy nagyon jó csapat és egy szuper vezető az, aki ott van velem, így nem vagyok egyedül.” 

Kovács Zsolt Milán

Főkönyvguru

Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, mielőtt megismertem Leventét. A meghozatal ment egyedül, viszont, hogy meg is lépjem és ne halogassam tovább, Levente nélkül, akkor biztos, hogy nem ment volna. Azon kívül, hogy erőt kaptam, rengeteg tanáccsal látott el. A Szemléletváltón több új barátot szereztem, akik hasonlóan gondolkodnak, mintha ezer éve ismernénk egymást. Itt nem félek a visszajelzéstől, és örülök, ha ők tudják meg először, ha jó dolog történt velünk.”

Gyurátz László

Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.

Vannak az életben és a munkában társaink, de a vállalkozásunk vezetésében egyedül vagyunk. Ennek a magánynak a terhét veszi le a közös gondolkodás és 5letelés, melyben hasonló cipőben járó »kollégákkal« oszthatjuk meg a tapasztalatunkat, és kérhetjük ki véleményüket.

Zsófi János

Zsófi Team Kft.

„Amikor már azt hiszed, mindent tudsz, amit meg nem, az úgy gondolod, nem is fontos, na akkor egy ilyen szuper csapatban rájössz, hogy mennyi mindent nem tudsz, de itt mersz »butának« tűnő kérdéseket feltenni, mert a csapat segít.”

Király Maja

Mayart

A Szemléletváltó program mindenképpen pozitív.  Aki kicsit is nyitott a változására, annak a Szemléletváltó hétvége pl. akkor is lökés, ha »csak ül rajta az ember résztvevőként«. A kedvencem a más szemszögből kapott gondolatok, ötletek, bátorítások. Levente egyéni mentor találkozói is izgalmasak, illetve jól esőek a dicséretek bezsebelései a találkozók, egyeztetések alkalmával – lehetőséged ad az oda-vissza csatolásra.” 

Kinek való a Szemléletváltó?

A Szemléletváltó Neked való, ha…

 

 • nyitott vagy a fejlődésre és áldozatot is hozol érte;
 • szeretnél olyan életet, ahol a munka és a magánélet egyensúlyban van;
 • mersz őszinte lenni önmagadhoz;
 • ha csak a nyertes-nyertes helyzeteket keresed.

A Szemléletváltó nem Neked való, ha…

 

 • szerinted ebben az országban nem lehet tisztességesen vállalkozni;
 • szerinted az a jó vállalkozó, aki mindig megoldja okosba’;
 • szerinted a vállalkozás csak szerencse és helyezkedés kérdése;
 • szerinted a cégben alkalmazottak és nem kollégák, munkatársak dolgoznak. 

Félreértések és kifogások, amelyek gyakran felmerülnek:

 

„Már most is éjt nappallá téve dolgozom, nem szeretnék még több munkát a nyakamba venni!”

Pont emiatt kell csatlakoznod a Szemléletváltóhoz, hiszen itt épp azt tanulhatod meg, hogyan vonulhatsz hátrébb a cégedből, hogy végül az nélküled is működhessen, és te már csak tanácsadója lehess a vállalkozásodnak. Levente valódi bepillantást ad önműködő cégének színfalai mögé, és megmutatja Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet nemcsak mese habbal, hanem valóság, ráadásul bárki számára elérhető.

„Biztos, hogy a saját vállalkozásomban is alkalmazhatom majd az itt megszerzett tudást?”

Igen! A szemléletmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

„Ki sem látszom a munkából, tulajdonképpen kiesik egy napom, ha eljövök.”

Biztosan el tudsz szabadulni egyetlen napra, hogy aztán a tréningen megszerzett tudással végleg kiszabadulj a céged mókuskerekéből. Tekints úgy erre a napra mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

„Voltam már néhány marketinges rendezvényen, mindegyik sokat ígért – de végül mindig csalódnom kellett.”

Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a tréningen unalmas elméletek helyett olyan gyakorlatba építhető tudást kapsz, amilyet eddig még soha. Biros Levente, egy majdnem 4 milliárdos forgalmú hazai cég alapítója meséli el saját felismeréseit, tanulságait, és megosztja Veled a sikere titkát.

„Egyszemélyes kisvállalkozásom van, és úgy érzem, ez a program inkább a nagyoknak szól.”

Levente már kitaposta előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégei élettörténetéről mesél, olyan bevált és kipróbált módszereket mutat be, melyek a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy jól menő cég hatékonyságával felruházni.

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!

MI A SZEMLÉLETVÁLTÓ?

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

VÉLEMÉNYEK

MEGLÖKŐ NAP

KAPCSOLAT