Kedves Szemléletváltó!

Köszönjük, hogy regisztráltál a Meglökő napra! Előre is köszönjük a bizalmadat! 

A Meglökő napot Biros Levente, a Szemléletváltó alapítója, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, az Onlinepénztárca társtulajdonosa fogja tartani. 

Levente a Meglökő napon végigvezet A vállalkozó evolúcióján, megmutatja hogyan lehet és miért érdemes továbblépni az egyes korszakokon. A vállalkozó éveinek tévedéseiről, mai gondolkodásmódjáról is megosztja kincseket érő tapasztalatait, érintve sok-sok téma mellett a stratégia, a hatékonyságnövelés, a csapat, a pénz témaköröket is.

Mielőtt találkozunk a Meglökő napon, mindenképpen javaslom, hogy olvasd el Biros Levente 2021-ben megjelent Mindig Többet ADNI c. könyvét, mert így közelebbről is megismerheted az ő 25 éves vállalkozói útját! 

Ez a könyv azon kívül, hogy egy őszinte önéletrajzi írás, 52 szemléletváltó vállalkozói tanulságról is szól, külön pontokba szedve.

Ha még nincs meg neked a Mindig Többet ADNI, akkor a jelentkezésed mellé AJÁNDÉKBA elküldjük a hangoskönyv verziót, így bárhol meg tudod azt hallgatni.


Időpont2023. május 12. péntek 10:00 – 17:00 óráig

HelyszínHotel Tiliana**** 1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3. 

Ebédelni a hotel éttermében lesz lehetőség svédasztalos kínálatról, melyre vendégünk vagy. A szünetben pedig kávézásra, teázásra is lesz lehetőség.

Kérlek pontosan, legkésőbb 9:45-re érkezz meg!


A Mindig többet adni elv alapján szeretnék egy BÓNUSZT adni Neked: 

Csatlakozz a Szemléletváltók közössége Facebook csoporthoz, ha még nem tetted meg! Ez egy fejlődési és tanulási lehetőség számodra, valamint hozzád hasonló, fejlődni vágyó vállalkozókkal is van lehetőséged felvenni a kapcsolatot. 

A csoportban kérdezhetsz, megírhatod a könyvvel kapcsolatos visszajelzésedet, valamint számos, értékes videót találsz még Leventétől, mely segíti a vállalkozásod hatékonyabbá tételét. 

 

A csoporthoz ezen a linken keresztül tudsz csatlakozni: 

https://www.facebook.com/groups/szemleletvalto 

 

Ha bármi kérdésed, kérésed felmerülne, írj vagy hívj engem bátran, szívesen segítek.

 

Szeretettel várunk! 


Verebélyi Szilvia
szervezés, kommunikáció
+36309572745
szemleletvalto.hu

Ne maradj a céged MINDENESe!

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!