, a válaszaid alapján Te a Vállalkozói evolúció

VEZETŐ

szintjén tartasz.

Vezetői korszak –
Amikor már a cégedért dolgozol

Miről szól ez a szakasz?

Ha elértél a vezetői korszakhoz, 80%-ban már a stratégiaalkotással és az innovációval foglalkozol. Képes vagy megbízni a munkatársaidban és akár teljes feladatkörök ellátását ki tudod nekik szervezni.

 • 💼 Már semmilyen operatív munkát nem végzel, így nem te, hanem az általad létrehozott rendszer és a szervezett csapatod működteti a céged.
 • 💼 Rengeteget innoválsz, keresed az új lehetőségeket, és növeled a hatékonyságot.
 • 💼 Akár egy hónapra is elmehetsz nyaralni úgy, hogy a cég közben száguld és pénzt termel neked.

Addig ne menj tovább, amíg…

 • ⛔ … a cégedbe, és nem az életedbe vagy „szerelmes”!

  Mit kell tenned most ahhoz, hogy a következő szakaszba léphess?

  • 📈 Engedd el az EGÓd és hagyd, hogy a kollégáid arassák le a babérokat (sikeresnek érezzék magukat)!
  • 📈 Legyél „lusta” a cégedben: nevelj ki egy igazgatót a céged élére, alakítsátok ki együtt a cég folyamatait, mert ő így fogja a legjobban a magáénak érezni a cégedet!

  A vezetői szint már biztosít számodra egy kényelmes életet, és mindenképpen elismerésre méltó, hogy idáig eljutottál. A legtöbb magyar vállalkozó azt gondolja, hogy ennél többre már nem viheti, pedig még további szintek várnak rá, hogy felfedezd őket, melyek meghódításához csupán egy szemléletváltó „lökésre” van szükséged. 

  A Meglökő napot épp Neked találták ki! Ezen az egésznapos, exkluzív, kiscsoportos eseményen nemcsak milliókat érő gondolatokat osztok meg Veled, hanem ballépéseimről, hibáimról is beszámolok, hogy azokból Te is tanulhass, és Neked már ne kelljen elkövetned őket.

   A Meglökő napok, mivel kiscsoportos események, gyorsan be szoktak telni, így azt javasoljuk, hogy minél hamarabb add le a jelentkezésedet a Neked legmegfelelőbb időpontra.