Műszerfal tréning –2021
Biros Leventével

2021. 01. 08. 10:00

Tervezd meg a céged 2021-es sikerét!

Műszerfal tréning – 2021
Biros Leventével

2021. 01. 08. 10:00

Tervezed meg a céged 2021-es sikerét!

Ezen a tréningen az egyik legfontosabb tudás birtokába kerülnek a résztvevő vállalkozók, ugyanis minden cégvezetőnek tisztában kell lennie a saját cégének pontos pénzügyi statisztikáival, adataival.

Levente, ezt csak egyszerűen “műszerfalnak” nevezte el, ami rendkívül találó, mivel valóban olyan információkkal szolgál a cégről, mint mikor egy autót vezetünk és közben lepillantunk a műszerfalra és azonnal láthatjuk, hogy jól működik-e a jármű.

Az általa mutatott példán keresztül könnyedén elkészíthetjük saját cégünk műszerfalát, ami nemcsak informál a jelenről, de útmutatóul szolgál a jövőnek is.

Ahogy azt már a tagok megszokhatták, a Szemléletváltóban 100%-ig gyakorlat alapú tréningeket szervezünk. A Műszerfal tréning a legnépszerűbb programunk, 2020-ban 3x kellett megtartanunk, viszont idén az online lehetőségek miatt nem lesz létszámkorlátozás.

FONTOS!

Jelentkezz minél előbb, mert a tréninget egy zárt Zoom szobában fogjuk megtartani, aminek a linkjét (és a tréninghez tartozó Excel-fájlt) a jelentkezés után küldjük el a megadott email címre.

Ez a tréning már véget ért, de ne csüggedj, hamarosan visszanézhető lesz a videótárban.

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!