Meglökő Nap

A vállalkozó evolúciója

2023. május 12. Budapest – Hotel Tiliana****

Egy nap, ami csak a vállalkozásod fejlesztéséről szól

Vegyél új lendületet a vállalkozás építéshez!

EGÉSZ NAPOS TUDÁSBOMBA

Ezeket a témákat fogjuk érinteni

A VÁLLALKOZÓ EVOLÚCIÓ KORSZAKAI

Milyen korszakokon vezet át a sikeres vállalkozói életút onnantól kezdve, hogy megszületik a vállalkozás gondolata, egészen odáig, hogy a cégtulajdonos már csak havi 1-2 napot jár be a cégébe?

AZ OPERATÍV MUNKA ELHAGYÁSÁNAK LÉPÉSEI

Milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy egy vállalkozó fokozatosan ki tudjon jönni a napi operatív munkából, hogy legyen végre ideje a cégÉN dolgozni, nem pedig a cégéBEN?

VESZÉLYEK

Mik a vállalkozó evolúciós út legveszélyesebb korszakai, hol vannak a legnagyobb csapdák, amiket elkerülve éveket tudunk rövidíteni a siker felé vezető úton?

MÉRŐSZÁMOK

Mik azok az alapvető mérőszámok, amit minden vállalkozónak ismernie és figyelnie kell ahhoz, hogy egy cég profitábilisan működhessen?

GONDOLKODÁSMÓD

Milyen vállalkozói gondolkodásmóddal és üzleti stratégiákkal érhetünk el hosszútávon is stabil növekedést egy ilyen gyorsan változó világban?

SKÁLÁZHATÓSÁG

Hogyan érhető el a folyamatos hatékonyságnövelés? Mi kell ahhoz, hogy a vállalkozásunk nyereséget is hozzon a növekedés mellett?

CSAPAT

Hogyan találj jó embereket a vállalkozásodhoz, és hogyan tudod hosszútávon motiválni őket?

TELJESÍTMÉNY ALAPÚ BÉREZÉS

Miért elengedhetetlen a jutalékos rendszer bevezetése? Mi kell ahhoz, hogy a munkatársak is elfogadják és hogyan lehet jól működtetni egy jutalékos rendszert?

Ki a Meglökő Nap előadója, és miért ő?

📚 Biros Levente, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa, a Szemléletváltó program alapítója nem pusztán könyvekből olvasott frázisokat puffogtat, hanem azokat a módszereket mutatja be és adja át a növekedni akaró vállalkozóknak, amiket ő az elmúlt 30+ éves vállalkozói múltja során végigjárt, és megtapasztalt.

✅ Az elmúlt 5 évben több mint 500+ vállalkozó döntött úgy, hogy a Szemléletváltó vállalkozói mentorprogramban és azon belül Biros Leventétől szeretné megtanulni azt a gondolkodásmódot, amelyek a vállalkozói korszakváltáshoz kellenek.

📈 Cége, az Onlinemárkabolt Magyarország Kft.:

  • az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza
  • 2022-ben lépte át az 5 Mrd Ft-os árbevételt
  • miközben Levente munkatársai önállóan működtetik a cégét, így ő évente már csak 10 napot jár be a vállalkozásába.

A RÉSZTVEVŐK ÉRTÉKELÉSE

VÁLLALKOZÓI RÉSZTVEVŐ

óta

NÉZD MEG, MÁSOK MIKET MONDTAK

AKIK TŐLÜNK TANULTAK

Nézd meg, milyen hangulata volt a 2023. januári Meglökő Nap:

Helyszín

Hotel Tiliana****
1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEINKRŐL HÍRLEVÉLÜNKBŐL TÁJÉKOZÓDHATSZ:

  • Formátum: +36301234567

Mivel mi sem szeretünk haszontalan leveleket kapni, a Te levelesládádat sem szeretnénk ilyesmivel terhelni. Ha megadod nekünk az e-mail címedet, bizalmasan kezeljük majd, és kizárólag a rendezvényeinkről, képzéseinkről, tudásanyagainkról szóló tájékoztató jellegű leveleket fogsz kapni tőlünk.

Félreértések és kifogások, amelyek gyakran felmerülnek:

 

„Már most is éjt nappallá téve dolgozom, nem szeretnék még több munkát a nyakamba venni!”

Pont emiatt kell eljönnöd a Meglökő napra, hiszen itt épp azt tanulhatod meg, hogyan vonulhatsz hátrébb a cégedből, hogy végül az nélküled is működhessen, és te már csak tanácsadója lehess a vállalkozásodnak. Levente valódi bepillantást ad önműködő cégének színfalai mögé, és megmutatja Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet nemcsak mese habbal, hanem valóság, ráadásul bárki számára elérhető.

„Biztos, hogy a saját vállalkozásomban is alkalmazhatom majd az itt megszerzett tudást?”

Igen! A gondolkodásmód az, ami alapján megérted a vállalkozásépítés alapjait, ami bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

„Ki sem látszom a munkából, tulajdonképpen kiesik egy napom, ha eljövök.”

Biztosan el tudsz szabadulni egyetlen napra, hogy aztán a megszerzett tudás alkalmazásával végleg kiszabadulj a céged mókuskerekéből. Tekints úgy erre a napra mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

„Voltam már néhány marketinges rendezvényen, mindegyik sokat ígért – de végül mindig csalódnom kellett.”

Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a napon unalmas elméletek helyett olyan gyakorlatba építhető tudást kapsz, amilyet eddig még soha. Biros Levente, egy 5 milliárdos forgalmú hazai cég alapítója meséli el saját felismeréseit, tanulságait, és megosztja Veled a sikere titkát.

„Egyszemélyes kisvállalkozásom van, és úgy érzem, ez a program inkább a nagyoknak szól.”

Levente már kitaposta előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégei élettörténetéről mesél, olyan bevált és kipróbált módszereket mutat be, melyek a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy jól menő cég hatékonyságával felruházni.

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!