Legyél Te is egy válogatott, inspiráló vállalkozói közösség tagja!

Kiknek való a Szemléletváltó AKTÍV tagság? 

Nyitott, fejlődni vágyó vállalkozóknak, akik a hangzatos elméletek helyett inkább a gyakorlatban már kipróbált, bevált stratégiákkal fejlesztik a vállalkozásukat tapasztalt, sikeres üzletemberek segítségével.

Lépj szintet: NE a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodON dolgozz, hogy legyen időd magadra, a családodra, és a KAPCSOLATRENDSZERED kiépítésére, hiszen az mindig is kulcsfontosságú tényezője lesz a sikereidnek. Nyilván Te is ismered Jim Rohn gondolatát, miszerint 

annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd!

Gyere, és légy része az ország egyik legcéltudatosabb vállalkozói közösségének, amely tagjaként nemcsak a vállalkozásodat, hanem saját magadat is fejlesztheted.

Mit tartalmaznak a Szemléletváltó tagsági csomagok?

Tagság 1 cég/ család (4 fő) részére 1 áráért

Ne fejlődj el a Téged körülvevők mellől! Veled együtt 3 másik kollégád is automatikusan részesülhet mindazokból az előnyökből, amelyeket az éves tagdíjadért kínálunk Neked. Tehát ha van párod, aki szívesen fejlődne Veled, vagy olyan vezetőd, kulcsmunkatársad, akinek megadnád a lehetőséget, hogy tanuljon Biros Leventétől, a videótárban lévő előadásokból, akár a belső tréningekből, akkor egy fő tagsági díjáért őket is hozzáadhatod az AKTÍV tagok csoportjához!

„A Szemléletváltót hiánypótló kezdeményezésnek tartom. A KKV-k adják a munkahelyek nagyon nagy százalékát, és összességében nagyon fontos szerepük van Magyarország gazdaságában, így azok a kezdeményezések, amelyek őket segítik, az egész országnak segítenek. 

Levente is azért dolgozik, hogy egy jobb kisvállalati környezet jöjjön létre: boldogabb munkahelyek, boldogabb tulajdonosok.

A Szemléletváltó is ebben segít – egy szuper jó hely, fantasztikus tanulási és inspirációs lehetőség sokak számára, amit érdemes megragadnia annak, aki egy jó céget akar felépíteni, és nem utolsósorban egy nagyon jó közösség, ahonnan nekem is nagyon-nagyon sok barátom van.”

Forray Niki

unnepekaruhaza.hu

Kedvezményes részvétel Szemléletváltó programjainkon

A külsősök számára teljes áron kínált Szemléletváltó Hétvégéink az AKTÍV, PRO és ALL-IN tagoknak 50%-os kedvezménnyel érhetők el. 

Emellett az évek óta nagy sikerrel megrendezésre kerülő zárt Alapreform 5 napos Szervezetfejlesztő táborunkon is kedvezményes áron vehetsz részt, amely során konkrét gyakorlati útmutatást kapsz a céged szervezettebbé tételéhez.

„Megtanulhattuk, hogyan kell a szervezést új alapokra emelni. A csapatunk szinte minden nap összeült a képzés után, és megnéztük, hogy mi mindenen kell változtatni.”

Vásárhelyi Csaba

Emlékmentő Kft.

Hozzáférés folyamatosan bővülő videótárunkhoz

Aktív tagjaink hozzáférnek több mint 120 órányi tudásanyagot tartalmazó, folyamatosan bővül videótárunkhoz, amelyben többek között Kürti Sándor, Balogh Levente, Avidor András, Gál Kristóf, Kulcsár Tibor, Molnár Szabolcs és Wolf Gábor válogatott előadásaiból tanulhatnak.

Emellett számos korábbi Szemléletváltó eseményünk teljes videóanyaga elérhető számukra a videótárában.

„Mindenkinek tudom ajánlani, aki szeretne fejlődni, szeretne olyan emberek között lenni, akik előre néznek, nem hátra.”

Gál Kristóf

Klikkmarketing Zrt.

„Csak 1 kérdés” telefonos konzultáció

Mivel ebben a közösségben nemcsak passzív tudást szeretnénk adni, hanem célunk, hogy közösen, egymást segítve oldjuk meg a felmerülő problémákat, elakadásokat, az aktív tagok számára „Csak 1 kérdés” telefonos konzultációs lehetőséget biztosítunk Biros Leventével.

„Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, mielőtt megismertem Leventét. A meghozatal ment egyedül, viszont, hogy meg is lépjem és ne halogassam tovább, Levente nélkül, akkor biztos, hogy nem ment volna. Azon kívül, hogy erőt kaptam, rengeteg tanáccsal látott el. A Szemléletváltón több új barátot szereztem, akik hasonlóan gondolkodnak, mintha ezer éve ismernénk egymást. Itt nem félek a vissza.”

Kovács Zsolt Milán

Főkönyvguru

Havi tréningek aktív Szemléletváltó tagok számára

Aktív tagjaink havi rendszerességgel megrendezett személyes vagy online formában tartott tréningeken vehetnek részt, melyeket kizárólag az ő számukra hirdetünk meg.

„Nagyon jó szakmai tanácsokat kaptunk, és olyan gyakorlati példákat hallottunk, amiket mi is tudunk majd hasznosítani a vállalkozásunkban.”

Sztrehovszky Norbert

NaraCamicie Hungary Kft.

Meghívás Szemléletváltó Vacsorákra

Az aktív tagság nemcsak tudást és fejlődési lehetőséget kínál, hanem egy Hozzád hasonló, motivált vállalkozókból álló közösség részévé is válhatsz általa. Aktív tagként meghívást kapsz Szemléletváltó Vacsorákra.

„A Szemléletváltó közösség, és az itt megosztott tudás nagyon sokat segít abban, hogy egy etikus vállalkozói réteg alakuljon ki Magyarországon, akik egymásnak is sokat tudnak segíteni, és hiszek abban, hogy aki a Személetváltóhoz csatlakozik, az eljut oda, hogy tisztában van vele, hogy el fogja érni úgy a céljait, hogy mindeközben etikus marad.”

Perlaki Fanni

Barfshop

Részvétel Szemléletváltó Elvonuláson

Úgy gondoltuk, hogy a fennálló járványügyi helyzetben nem inspiráló előadásokkal tudjunk a legjobban támogatni a Szemléletváltók közösségének aktív, tagdíjat fizető cégvezetőit, hanem a SZEMÉLYES segítségnyújtással. Ennek céljából jött létre a Szemléletváltó elvonulás, ahol 2 napot szentelünk arra, hogy közösen fejlesszük a vállalkozásainkat.

„Ez tényleg egy gyakorlati képzés, ami nagyon nagy segítséget nyújt kimondottan a mi problémáinkra, és hogyha más problémájáról is beszélünk, abból nagyon sok ötletet kapunk a saját dolgainkra, amit át tudunk ültetni a mi cégünkbe.”

Uher Tamás

Beautissimo s.r.o.

Személyes konzultációs lehetőség Biros Leventével

A cégeddel kapcsolatos kérdéseidben elakadásaidban Biros Levente kétszemélyes offline konzultációban is a segítségedre lehet, ha aktív tagja vagy a Szemléletváltók Közösségének. Bár a találkozó időkeretes, Levente nem fogja az óráját nézegetni, hanem addig áll a rendelkezésedre, amíg közösen megoldást nem találtok az aktuális problémára.

„Azért kértem a konzultáció lehetőségét, mert azt éreztem, hogy olyan falba ütköztem, amire nem látom a megoldást, és olyan valaki tudna nekem segíteni, aki ezen már túl van. 2 óra után úgy távoztam, hogy teljesen világossá vált, hogy mit kell tennem. Egy teljesen másik irányból közelítettük meg a problémámat, és teljesen világossá vált a folytatás. A legjobb az egészben, hogy sokkal jobb irányba”

Révész Christian

MnT Marketing

a tagok értékelése

közösségi tag

óta

Kiből lehet AKTÍV Szemléletváltó tag?

  • Aki részt vett Meglökő 2.0 NEXT eseményünkön
  • Aki rendszeres tagsági díjjal járul hozzá exkluzív programjaink megvalósításához
  • Aki aktív tag közvetlen családtagja és/vagy kulcsmunkatársa (1+3 fő)

Vállalkozóként nem vagy egyedül a problémáiddal.

Csatlakozz a Szemléletváltók aktív közösségéhez, ahol a tagok a „Mindig Többet ADNI”-elv alapján folymatosan és aktívan segítik egymást.

A többi fejlődni akaró vállalkozó között megszűnik a vállalkozói magányod!

TAGSÁGI CSOMAGOK

Jelentkezés a Szemléletváltó tagságba

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és az elküldést követően a további részletekkel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot.

  • Számlázási adatok

  • 0,00 Ft

    Fizetés banki átutalással előzetes díjbekérő alapján

  • Hidden

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!