Évtervező tréning – 2021
Zatik Ádámmal

2021. 02. 05. 10:00

 

Tervezd meg a 2021-es éved!

Évtervező tréning – 2021
Zatik Ádámmal

2021. 02. 05. 10:00

 

Tervezd meg a 2021-es éved!

Miért Ádám tartja ezt a tréninget és miért nem Levente?

 

Levente így ír erről: „Ez nekem egy hatalmas hiányosságom. Ádámmal ellentétben én nem tudok igazán jól célokat kitűzni magam elé. Mindig csak az éppen rám szakadó problémák megoldását tűztem ki célul.

 

Ez így volt 2009-ben is, amikor a csőd elkerülése volt a cél. Vagy 2010-ben, amikor a Netolcsóbb.hu helyett egy nem csak forgalmat, hanem profitot is termelő márkát, webáruházat akartam építeni, az onlineMárkaboltot.

 

Mennyire jó lett volna előre tervezni és nem kapkodni ezekben az esetekben is. Mennyi pénzt és idegeskedést spórolhattam volna meg magamnak, ha tudatosan tűztem volna ki célokat magam elé.

 

A cél hiánya nekem most is elég nagy problémát okoz, ezért már nagyon várom Ádám tréningjét, ő a legcéltudatosabb fiatal vállalkozó a környezetemben. 

 

Ádám az elmúlt években különböző célkitűzési tréningeken vett részt itthon, Amerikában, Angliában, Ausztriában és Szlovéniában. Egy kicsit azt is lehet mondani, hogy a pontosan meghatározott célok megszállottja.

 

A február 5-i tréningen Dan Sullivan egy meghökkentő módszerén keresztül vezet végig a célkitűzés lépésein. Segít megtalálni a nagyobb víziót, a nagyobb miértet, ami valójában minden célod hátterében áll.

 

Lásd magad előtt az életed céljait, a következő 3 éves prioritásaiddal együtt, és hogy mit kell tenned az elérésükért 2021-ben.

 

Az emberek mindössze 3%-a írja le a céljait. És kevesebb mint 0,5% valósítja meg őket.

 

Te melyikbe akarsz tartozni?”

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Kérdésed van? Írd meg nekünk! 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj emailt a hello [kukac] szemleletvalto.hu címre!